Huolto

Tavoitteemme on asiakkaittemme tuottavuuden lisääminen. Tähän pääsemme tarjoamalla laadukkaita, luotettavia ja ammattimaisia asennus-, huolto-, kunnossapito-, koulutus- ja varaosapalveluja.

Teknistä tietotaitoamme ylläpidämme ja kehitämme sekä päämiestemme antamalla tehdaskoulutuksella, että alamme erityiskursseihin osallistumalla.

Ammattimaista apuamme hyödyntäen varmistatte tuotannon häiriöttömän toiminnan sekä laiteinvestointien pitkäikäisen käytön ja kannattavuuden.

 

ASENNUSPALVELU

Ammattinsa osaava henkilökuntamme asentaa ja koekäyttää edustamamme koneet ja laitteet sovitun aikataulun mukaisesti. Sopimuksen mukaisesti koulutamme niin kunnossapito- kuin tuotantohenkilökuntanne.

ENNAKOIVAT HUOLLOT

Ennakoiva määräaikaishuolto vähentää seisonta-aikaa ja pienentää huoltokustannuksianne. Huoltoraportin avulla myös tuleva huoltokustannusten arviointinne helpottuu ja tarkentuu. Ennen tuotesesonkia suoritettava huolto varmistaa häiriöttömän tuotannon ja parantaa kannattavuuttanne.

HUOLTOSOPIMUKSET

Asiakaskohtainen, räätälöity huoltosopimus sisältää sekä ennakoivan että korjaavan huollon. Sopimusasiakkaana olet luonnollisesti etuoikeutettu huoltopalveluja järjesteltäessä.

KONEHUOLTO JA KORJAUSPALVELU

Orat Oy huoltaa kaikki edustamansa koneet ja laitteet. Käytämme vain päämiestemme hyväksymiä alkuperäisosia. Työhömme ja käyttämiimme varaosiin sisältyy luonnollisesti takuu.

KOULUTUS JA KONSULTOINTI

Sopimuksen mukaisesti koulutamme henkilökuntaanne asennusten yhteydessä. Järjestämme myös kurssimuotoista ja räätälöityä lisä- ja jatkokoulutusta niin päämiestemme luona kuin teidän omissa tiloissanne. Ammattinsa osaava henkilökuntamme on käytettävissänne konsultointia tarvittaessa.

VARAOSAT

Nopea varaosapalvelumme pitää koneet toiminnassa ja pienentää seisonta-aikaa. Toimitamme edustamiemme laitteiden alkuperäiset varaosat nopeasti ja tehokkaasti. Helpoin ja nopein tapa varmistaa koneen toiminta on hankkia aidot varaosat luotettavalta Orat Oy:n asiantuntijalta.

Varaosien tilaaminen käy helposti:

Lähetä sähköpostia: spareparts@orat.fi