Yritys

Helsingin Herttoniemessä toimiva Orat Oy on 1975 perustettu perheyritys, jonka erityisosaamista on elintarviketeollisuuden koneiden, tarvikkeiden ja raaka-aineiden maahantuonti. Palvelumme on asiakaslähtöistä ja kokonaisvaltaista asiakkuuden hoitoa. Nimeämämme avainasiakaspäällikkö palvelee Teitä kaikissa edustamiemme päämiesten tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä.

MEIDÄN TEHTÄVÄNÄMME ON LÖYTÄÄ PARAS MAHDOLLINEN RATKAISU TEIDÄN TARPEISIINNE.

Meillä Orat Oy:ssä henkilökunta on ammattitaitoista, kokenutta ja työhönsä sitoutunutta. Soveltuvan elintarvikealan teknisen koulutuksen ja elintarviketeollisuuden työkokemuksen ansiosta ymmärrämme asiakkaittemme tarpeita kokonaisvaltaisesti. Elintarviketeollisuuden, kansainvälisten markkinoiden ja päämiestemme tuotteiden perinpohjainen tunteminen on hyvän palvelumme perusta. Kehitämme osaamistamme jatkuvalla koulutuksella sekä osallistumisella kotimaisille ja ulkomaisille messuille.

SIKSI VOIMME YLPEÄSTI SANOA, ETTÄ ME OSAAMME.

Etsimme parhaimmat ja sopivimmat koneet ja laitteet yrityksenne tarpeisiin. Järjestämme myös tarpeenne mukaisen varastoinnin, kuljetuksen, tuotekoulutuksen ja huollon. Päämiestemme omat asiantuntijat ovat kauttamme käytettävissänne.