“GO sustainable!” – SEALPAC mukana IFFA 2022 messuilla

Joustavat ja tehokkaat rasia- ja ratapakkauskoneet resursseja säästäviin pakkauskonsepteihin

IFFA 2022, maailman suurin lihaan ja vaihtoehtoisiin proteiineihin keskittyvä tapahtuma, avaa ovensa jälleen 14.-19. toukokuuta Frankfurt am Mainissa, Saksassa. SEALPAC hyödynsi optimaalisesti koronapandemian aiheuttaman katkon kehittääkseen edelleen rasia- ja ratapakkauskoneitaan sekä muita nykyaikaisia ​​pakkausratkaisujaan, joihin messuvieraat pääsevät tutustumaan toukokuussa.

Kestävän kehityksen pakkaus, luotettavasti käsitelty

SEALPAC-osastolla messuvieraat pääsevät tutustumaan uusimpiin pakkausratkaisuihin, jotka perustuvat kolmeen rasiapakkauskoneeseen ja kahteen ratapakkauskoneeseen.

SEALPAC Amax -rasiapakkauskone

Amax-sarjan lanseerauksen myötä SEALPAC asettaa uudet standardit rasian tai alustan sulkemisen suorituskyvylle.

Näiden intuitiivisesti ohjattavien ja käyttöä kestävien pakkauskoneiden käytöt on toteutettu servomoottorein, jotka varmistavat erittäin sujuvan pakkausprosessin. Sovelluksesta riippuen koneiden teho voi olla jopa 50 % suurempi. Integroitu EnergyManager varmistaa minimaalisen energiankulutuksen, kun taas servoteknologian käyttö vähentää ilmankulutusta jopa 90 prosenttia. Koneet käsittelevät luotettavasti uudentyyppisiä kestävistä materiaaleista valmistettuja kalvoja sekä hybridipakkauskonsepteja, joissa on vähemmän muovia ja paljon kartonkia, kuten eTray® tai FlatMap®. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Amax-rasiapakkauskoneet sopivat erinomaisesti erittäin kevyiden rasioiden käsittelyyn, joiden painoa on vähennetty 25 prosenttia perinteisiin rasioihin verrattuna.

 

SEALPAC PRO -ratapakkauskone

IFFA 2022 -messuilla alan ammattilaiset pääsevät todistamaan uuden PRO-ratapakkauskoneen julkaisua, joka tarjoaa vertaansa vailla olevan kompaktiuden, joustavuuden, modulaarisuuden ja tehokkuuden. PRO-ratapakkauskone sopii täydellisesti monenlaisille tuotteille. Asiakkaat voivat halutessaan käyttää kaikkia erilaisia ​​pakkausjärjestelmiä, oli kyseessä sitten tyhjiö-, kutiste- tai MAP-pakkaus samalla peruskoneella. Vaihtaminen konseptista toiseen on helppoa työkalun pikavaihtosysteemin ansiosta. Tulevaisuudessa jopa kalvon leveyttä voidaan muuttaa tarvittaessa.

SEALPAC on esillä IFFA 2022 -messuilla hallissa 11.0, osastolla D11.

 

Lue lisää SEALPACin messutiedotteesta:

https://www.sealpacinternational.com/sealpac-at-iffa2022/