Amax-sarja

Tuotteet » Pakkauskoneet ja laitteet » Sealpac Rasiansuljentakoneet » Amax-sarja

Amax-sarja

Automaattiset rasiansuljentakoneet

Kompaktit mitat, modulaarinen rakenne, alhaiset ylläpitokustannukset ja suurimmat kapasiteetit – SEALPAC Amax -koneita voidaan käyttää melkein mille tahansa rasialle ja tuotteelle. Ne ovat markkinoiden joustavimpia rasiansuljentakoneita, joten investointi kantaa pitkälle tulevaisuuteen.

Amax -rasiansuljentakoneiden yksityiskohtia

SEALPAC on yksi johtavista globaaleista automatisoitujen elintarvikepakkausratkaisujen kehittäjistä. Olemme asettaneet uusia standardeja Amax-sarjan rasiansuljentakoneille. Jokaisessa koneessa näkyy kokeneiden insinöörien asiantuntemus, omistautuminen ja intohimo. Erinomaisen suorituskyvyn ja tarkkuuden lisäksi Amax-sarjalle on ominaista luotettavuus ja tehokkuus. Tämän mahdollistaa niiden erittäin vankka rakenne, jossa on paljon yhdestä kappaleesta koneistettuja osia. Kaikki osat valmistetaan SEALPACin omalla tehtaalla.

Monikäyttöiset keskisuuret mallit

A4max-, A5max-, A6max- ja A7max -rasiakoneet tarjoavat ihanteellisia ratkaisuja pieniin ja keskisuuriin kapasiteettitarpeisiin. Työkalujen pikavaihtojärjestelmä täysin integroiduilla liitännöillä ja käytännöllisellä työkaluvaunulla mahdollistaa vaihdon muutamassa minuutissa. Modernia RFID-tekniikkaa käytetään varmistamaan, että koneessa käytetään oikeaa työkalujen ja tarttujien yhdistelmää.

Huippusuorituskykyiset suuret mallit

Mono-linjoissa, joissa pakataan samaa tuotetta ja enimmäkseen samaa rasiakokoa, A8max- ja A10max ovat erityisen vakuuttavia. Ne on suunniteltu jatkuvaan suuren kapasiteetin tuotantoon. Yksi niiden tärkeimmistä ominaisuuksista on hienostunut servotekniikka, jota käytetään työkalun nostojärjestelmään, kalvon siirtoon ja tarttujiin. Tämä mahdollistaa erittäin hiljaisen toiminnan ja vähäisen huoltotarpeen myös jatkuvalla huippukapasiteetilla ajettaessa. Jos haluaa hyödyntää koneiden koko potentiaalin, ovat ne saatavilla myös kaksirataisena versiona.

Palvelu ja inspiraatio

SEALPACin palveluvalikoima on aivan yhtä vakuuttava – digitaalisesta etähuollosta paikan päällä annettavaan tekniseen tukeen. Älykkään logistiikan ja oman valmistuksen korkean osuuden ansiosta varaosat ja tarvikkeet ovat aina varastossa ja valmiita maailmanlaajuiseen toimitukseen. Lisäksi SEALPAC Experience Center tarjoaa operaattori- ja huoltoteknikon koulutusta pitkällä kokemuksella, sekä mahdollisuuden testata uusia tuotteita ennen niiden markkinoille tuomista. Lyhyesti sanottuna: huipputeknologiaa Saksasta!

Amax-sarjan hyödyt yhteenvetona

  • Saatavilla yksi- ja kaksirataisena, riippuen rasian mitoista ja kapasiteettitarpeesta
  • Järeät yhdestä kappaleesta koneistetut osat takaavat pitkän käyttöiän ja vähäisen huoltotarpeen
  • Korkea saumauspaine: maksimaalinen tuoteturvallisuus tiiviisti suljettujen rasioiden ansiosta
  • Saumausmuottien pikavaihtojärjestelmä: mahdollistaa vaihtamisen ilman käsityökaluja muutamassa minuutissa
  • SEALPAC MAP+ -järjestelmä: pienempi tuotealtistus, optimoidut kaasupitoisuudet ja lyhyemmät sykliajat
  • Saumaton integrointi uusiin ja olemassa oleviin tuotantolinjoihin
  • Kompakti hygieeninen rakenne
  • Helppokäyttöinen käyttöpaneeli intuitiivisen, opastavan kosketusnäytön ansiosta

 

Tutustu Amax-sarjan rasiansuljentakoneiden esitteeseen tästä.