M-sarja

Tuotteet » Pakkauskoneet ja laitteet » Sealpac Rasiansuljentakoneet » M-sarja

M-sarja

Kompaktit, puoliautomaattiset rasiansuljentakoneet

Myös pienen volyymin tuotanto, suurkeittiöt ja tuotekehitys hyötyvät laadukkaasta rasiansuljentakoneesta. Sealpac M-sarjan puoliautomaattiset rasiakoneet tarjoavat tähän vastauksen ja lisäävät tehokkuutta.

SEALPAC on yksi johtavista täysin automatisoitujen elintarvikepakkausratkaisujen valmistajista. Rasiansuljentakoneille on kuitenkin kysyntää myös pienemmissä yrityksissä. M-sarja on kehitetty erityisesti tätä markkinasegmenttiä varten. SEALPACin puoliautomaattiset rasiansuljentakoneet on viritetty täydellisesti pieniin tuotantosarjoihin erilaisilla tuotteilla, kuten perinteisissä lihakaupoissa tai suurkeittiöissä.

Helppo päivitys täysautomaattiseen ratkaisuun

Myös keskisuurilla tai suurilla elintarvikevalmistajilla M-sarja voi olla hyödyllinen esimerkiksi tuotekehityksen tai markkinatestauksen saralla. Koska nämä rasiakoneet on rakennettu samojen standardien mukaisesti, kuin niiden täysin automatisoidut sukulaiset Amax-sarjassa, esimerkiksi saumaustekniikan tai ohjelma-asetusten suhteen, mikä tahansa puoliautomaattisilla rasiakoneillamme testattu sovellus voidaan helposti muuttaa täysin automatisoiduksi. Yhdessä kompaktin muotoilunsa kanssa SEALPAC M-sarja tarjoaa lyömättömän vastineen rahalle.

M-sarjan hyödyt yhteenvetona

  • Pieni koko
  • Hygieeninen rakenne
  • Nopea työkalun vaihto -> joustava lyhyiden sarjojen tuotannossa
  • Optimaalinen saumauspaine erillisten saumauspäiden ansiosta
  • Sisältää kaikki hyväksi todetut SEALPAC -ominaisuudet
  • Helppo vaihtaa täysin automaattiseen Amax -sarjan koneeseen

 

Tutustu M-sarjan rasiansuljentakoneiden esitteeseen tästä.