PRO-sarja

Tuotteet » Pakkauskoneet ja laitteet » Sealpac Ratapakkauskoneet » PRO-sarja

PRO-sarja

Modulaariset, kustannustehokkaat ratapakkauskoneet

SEALPAC PRO -sarjan koneet ovat kompakteja, mutta tarjoavat kuitenkin pitkän lastausalueen. Koneiden pituus alkaa 3 metristä, joten nämä ratakoneet mahtuvat hyvin pieneen tilaan. PRO -sarjan koneet tarjoavat lisäksi alhaisimmat ylläpitokustannukset, mikä tekee niistä pitkäikäisen investoinnin.

PRO-sarjan yksityiskohdat

PRO-sarjan syvävetokoneet sopivat täydellisesti monenlaiseen tuotantoon ja eri kapasiteeteille. Kaikille SEALPAC -ratapakkauskoneille on yhteistä niiden korkea suorituskyky, tarkkuus ja tehokkuus – ja kaikki tämä pienimmällä tilantarpeella ja alhaisimmilla käyttökustannuksilla.

Modulaarinen suunnittelu

PRO-syvävetokoneille on ominaista niiden vertaansa vailla oleva modulaarinen rakenne. Tämän ansiosta ne on helppo spesifioida yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kone voidaan aluksi varustella vain vakuumipakkausten tekemiseen ja myöhemmin lisätä suojakaasu-, skin- ja kutistepakkausominaisuudet. Lisäosia on saatavana myös raskaille tuotteille sekä märille ja mureneville tuotteille. Jos SEALPAC PRO -pakkauskoneen haluaa liittää tehtaan tuotannonseurantajärjestelmään, voi siihen valita Connectivity-moduulin.

Turvallisin ratapakkauskone

Pakollisten turvallisuusmääräysten (esim. CE) lisäksi SEALPAC PRO -ratapakkauskone on testattu ja sertifioitu tiukan saksalaisen GS-laatustandardin mukaan. Tämä takaa käyttäjille maksimaalisen turvallisuuden. Alun perin Saksan markkinoille suunniteltu GS on nyt maailmanlaajuisesti tunnustettu laatu- ja turvallisuusstandardi, joka varmistaa, että SEALPAC -pakkauskoneet noudattavat korkeimpia mahdollisia turvallisuusluokituksia.

Pakkauskone, joka kestää käyttöä myös tulevaisuudessa

PRO -ratapakkauskoneessa on innovatiivinen, itsekantava runkorakenne, joka mahdollistaa eri moduulien optimaalisen sijoittamisen ja asennuksen. Tämä takaa maksimaalisen käyttöiän ja kestävyyden. PRO -ratapakkauskonetta rakennettaessa ei käytetä hitsausta, vaan varmistetaan, että kaikki osat on kiinnitetty kunnolla. Lisäksi koneissa käytetään vain yhdestä kappaleesta valmistettuja osia. Tämä ratapakkauskone on pitkäaikainen ratkaisu, jossa on suoraan runkoon asennetut kalvonkelaimet ja järeät leikkurit, jotka minimoivat terien kulumisen.

Paineilmamuovaus

SEALPAC PRO -ratapakkauskone on täydellinen ratkaisu joustokalvolle (mukaan lukien kutistekalvo) ja kovakalvolle (mukaan lukien skin -kalvo). Luonnollisesti PRO-sarjan malleissa, kuten kaikissa muissakin SEALPAC -ratapakkauskoneissa, on vakiovarusteena energiatehokas ja kalvoa säästävä Rapid Air Forming -järjestelmä, joka lisää muovatun kalvon paksuutta erityisesti pakkauksen kulmissa, ilman ylimääräistä mekaanista muovausta.

PRO-sarjan hyödyt yhteenvetona

  • Pienin tilantarve ja suurin lastausalue
  • Työkalujen pikavaihtojärjestelmät mahdollistavat vaihdot mahdollisimman nopeasti
  • Nopeammat sykliajat ja ohuemmat kalvot paineilmamuovauksen ansiosta
  • Modulaarinen rakenne
  • Hygieeninen muotoilu saranoitujen sivupaneelien ja avoimen rakenteen ansiosta
  • Helppokäyttöinen kosketusnäyttö
  • Kestävä rakenne, luokkansa korkein laatu
  • Nelipistenostolaitteet optimaaliseen muotoiluun ja saumaukseen
  • Alhaisimmat ylläpitokustannukset (esim. älyventtiilit ja servokäyttöinen ketju)

 

Tutustu PRO-sarjan ratapakkauskoneiden esitteeseen tästä.