RE-sarja

Tuotteet » Pakkauskoneet ja laitteet » Sealpac Ratapakkauskoneet » RE-sarja

RE-sarja

Pitkäikäiset, täysin automatisoidut ratapakkauskoneet

Olipa kyseessä keskikokoinen tai teollisuusmittakaavan yritys, SEALPAC auttaa asiakkaitaan pakkaamaan tuotteensa haluamallaan tavalla. Luotettavan, korkean teknologian RE-sarjan avulla SEALPAC pystyy tarjoamaan tehokkaan ja tulevaisuudenkestävän ratapakkauskoneen eri käyttötarkoituksiin.

RE-sarjan yksityiskohdat

Kun kuluttajien vaatimukset kasvavat, kasvavat myös elintarvikkeiden ja non-food sektorin teollisia pakkauksia koskevat vaatimukset. Laadusta ja tuoreudesta on tullut yhtä tärkeää kuin pakkauksen houkutteleva visuaalinen ilme ja helppo avattavuus. Myös pakkausten kierrätettävyys on tulossa yhä tärkeämmäksi. Näihin vaatimuksiin on vastattu RE-sarjan ratapakkauskoneiden suunnittelussa ja mahdollisuuksissa.

Erinomaiset innovaatiot

SEALPAC auttaa sekä keskikokoisia tuottajia, joilla on laaja tuotevalikoima, että suuritehoisia teollisuusyrityksiä pakkaamaan tuotteet asiakkaan haluamalla tavalla. SEALPAC tarjoaa tehokkaita kaikenkokoisia ratapakkauskoneita kaikkiin käyttökohteisiin. Korkean teknologian ratapakkauskoneille on ominaista niiden ylivoimainen innovaatiotaso, mikä tuo valmistusprosessiin aivan uudenlaista tarkkuutta ja tehokkuutta.

Pitkäikäinen ratapakkauskone

Mallista riippumatta RE-sarjan ratapakkauskoneet erottuvat edukseen tulevaisuuteen suuntautuvalla tekniikallaan, kestävällä rakenteellaan ja uusimmilla materiaaleillaan. Käyttäjät hyötyvät pitkäikäisestä ratapakkauskoneesta, jolla on pieni energiankulutus ja alhainen huoltotarve ja joka voidaan helposti päivittää tai mukauttaa tuotantolaitoksesi muutoksiin.

Paineilmamuovaus

SEALPAC ratapakkauskoneiden vakiovarustukseen kuuluu ainutlaatuinen Rapid Air Forming -teknologia, jonka avulla saavutetaan paranneltu kalvonkiinnittymiskoostumus, erityisesti pakkausten kulmissa, ilman tarvetta erilliselle painokiinnitysmenetelmälle. Tämä saavutetaan jopa kovakalvon kiinnityksessä. Ilmaa käyttämällä saavutetaan suurempia tehoja lyhyempien tyhjiö- ja tuuletusaikojen johdosta, sekä mahdollistetaan ohuempien kalvojen käyttö tuottaen silti vakaan pakkauksen.

RE-sarjan hyödyt yhteenvetona

  • Voidaan käyttää kaikkia yleisiä joustavia ja jäykkiä kalvosovelluksia, mukaan lukien kutiste- ja skin -pakkaukset
  • Työkalujen pikavaihtojärjestelmät mahdollistavat nopeat vaihdot
  • Hygieeninen muotoilu
  • Kestävä rakenne, johon on helppo päästä käsiksi
  • Nelipistenostojärjestelmät, jotka toimivat itsenäisesti optimaaliseen muovaukseen ja saumaukseen
  • Itsekantava runko (jopa 6 metriä) yhdestä kappaleesta
  • Nopeammat sykliajat ja ohuemmat kalvot paineilmamuovauksen ansiosta
  • Helppokäyttöinen intuitiivinen kosketusnäyttö
  • Alhaisimmat huoltokulut

 

Tutustu RE-sarjan ratapakkauskoneiden esitteeseen tästä.